Вие сте тук: Начало » Общество » Прием на курсанти в Академия на МВР

    Прием на курсанти в Академия на МВР

    ОДМВР – Бургас съобщава, че е обявeн прием на курсанти, студенти и докторанти в Академия на МВР за учебната 2015 / 2016 година.
    Кандидатите за курсанти /редовно обучение/, живущи на територията, обслужвана от Областна дирекция на МВР – Бургас за специалностите :
    1. Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред
    2. Пожарна и аварийна безопасност,
    Следва да подават документи по образец в ОДМВР – Бургас на адрес: гр. Бургас, ул. „Христо Ботев” № 46, в срок от 04.05.2015 год. до 22.05.2015 год. всеки работен ден от 16.00 ч. Образци на документите се получават от дежурния постови полицай.
    Кандидатите за курсанти /редовно обучение/, живущи на територията, обслужвана от Областна дирекция на МВР – Бургас за специалността „Гранична полиция”, следва да подават документи по образец в РДГП – Бургас на адрес : гр. Бургас, ул. „Цар Асен І” № 4 в срок до 22.05.2015 год.
    В случай, че кандидатите решат паралелно да кандидатстват по специалност „Гранична полиция” и по една или повече от другите специалности, подготвят два комплекта документи, които съответно подават на двете различни места в указаните срокове.
    За допълнителна информация сайта на Академията на МВР или на тел. 056 856 421.

    Горе