Вие сте тук: Начало » Избори 2015 » Обръщение на кандидата за кмет от ПП ГЕРБ Иван Алексиев към гражданите на община Поморие

    Обръщение на кандидата за кмет от ПП ГЕРБ Иван Алексиев към гражданите на община Поморие

    Уважаеми съграждани и жители на общината Поморие,
    Скъпи приятели,

    ivanaleksiev2На 25 октомври, гражданите на Поморие и общината ще имат възможност да упражнят своето суверенно право на глас. Сега е моментът да благодаря от сърце за вашата подкрепа през годините, която ми даваше истинска сила в работата. Знам, че тази подкрепа бе не само заради мен, но и защото вие повярвахте, че можем заедно да направим нашата община по-добра. Благодарение на вашето доверие, подкрепа и търпение успяхме да постигнем резултатите, които днес са факт.

    Приех като правило номер едно да използвам езика на толерантността към опонентите. Благодаря и на тези наши опоненти, които спазиха добрия тон. Заедно с кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ посветихме времето в кампанията на срещите с хората. Защото разговорите с тях са истинският предизборен дебат, този за повелителя на дните ни – животът. Дебатът, за прекрасния ни град, който ние ден след ден, в продължение на години направихме наистина нов и различен.

    Хората с техните шарени съдби са най-ценното богатсвото. Техният личен успех е прироритет за отговорния кмет. Ето затова вярвам, че сме прекрасни хора. С моя екип имаме подготовката, опита и с подкрепата на централната власт можем да преминем спокойно и уверено през така трудните времена.

    Кампания на ПП ГЕРБ – Поморие беше позитивна и изцяло насочена към хората и живота, който искаме да променим сега, в днешния ден, не след година, не след две, а сега! Затова е добре да излезем на 25 октомври и да гласуваме масово. За да покажем, че сме най-отговорната община в България. Защото само с открито изразяване на свободната си воля имаме власт над съдбата.

    Горе