Вие сте тук: Начало » Хороскоп » Зодиите и любовта (от Овен до Дева)

    Зодиите и любовта (от Овен до Дева)

    Зодиите и любовта

    (от Овен до Дева)

    В месеца на любовта ще ви разкажа как всяка една зодия изразява това чувство към любимия човек и съответно какво да очакваме от спътника си, за да се чувстваме обичани. Ще ви дам кратки насоки каква изненада, подарък или жест да направите за партньора си за Деня на влюбените 14 февруари.

    Овенът се влюбва бързо и обича страстно. Това важи както за мъжете, така и за жените. От всичко най-много обичат съревнованията и изпитват истинско удоволствие да се борят за обекта на своите чувства. Колкото повече усещат съпротива, толкова по-страстно се впускат в преследване на „плячката“. Овните са самоуверени и харесват силни партньори, затова не им отстъпвайте и не се страхувайте да заявите себе си и своите потребности честно и открито. Те ще оценят това и ще бъдат щастливи да сбъднат желанията ви. Овенът може да се превърне в кротко агънце, когато е влюбен, а щом реши, че е намерил своята достойна половинка е изкючително верен и грижовен. Склонен е на жертви в името на любовта.

    Изненадайте своя Овен с романтичен ски уикенд в Банско или Боровец, където си направете скоростно летене по пистите. Ако нямате време за това едно марково термо бельо също ще бъде перфектен подарък за спортните Овни.

    Много е лесно да доставите удоволствие на един Телец. Представителите на този знак най-много от всички умеят да се наслаждават на даровете на материалния свят. За мъж Телец е казана сентенцията: „Любовта на мъжа минава през стомаха.“, но същото важи с пълна сила и за жената Телец. Обичат стабилността в живота и ще се влюбят в човек, който им носи спокойствие и сигурност. Обмислят добре всичко преди да предприемат крачка към обекта на своите чувства. Покават любовта с жестове и действия…ще ви поправят счупената брава на вратата например. Търпеливи и верни партньори са, но не предавайте доверието им, защото гнева им е страшен.

    Изненадайте своя Телец с вкусна вечеря и отбран сорт вино, марково бельо или златно бижу. А може и пуловер от естествена тъкан.

    Близнаците са ментален знак и бързо влизат в контакт. Но за да се влюбят във вас трябва да ги впечатлите с интелект. Имат склонност да търсят нови преживявания и бързо да губят интерес, затова е цяло геройство да задържите вниманието им върху себе си. Могат да се влюбят във вас посредством разговори – ако сте достоен събеседник, изобретателен ухажор и любовник без задръжки ще спечелите сърцето им. По-трудно е да ги задържите за по-дълго до себе си. Бъдете находчиви и непрестанно стимулирайте ума им.

    За деня на влюбените им подарете книга, пътешествие, билет за концерт или всичко, което ви хрумне, но го поднесете по незабравим и оригинален начин.

    Раците са чувствени и когато се влюбят, дълбоко се привързват към обекта на своите чувства. Обичат да се грижат по майчински за своите половинки независимо дали са жени или мъже. Те са мили и най-прекрасното им качество, че приемат недостатъците на партньора съвсем спокойно, защото осъзнават, че и те самите са несъвършени. Обичат да мърморят, но често са склонни да крият истинските си чувства под дебелата рачешка черупка. В домашна обстановка и защитена среда могат да бъдат много по-открити и да покажат нежната си същност. Щом един Рак се грижи за вас майчински, значи, че е влюбен. Казвайте им, че ги обичате, галете ги, окуражавайте ги и ги подкрепяйте – така ще се сдобиете с верен и надежден партньор, който ще бъде ваша непоклатима опора.

    Подарете им романтична вечеря у дома или спа уиекнд за двама. А защо не и мека памучна пижама.

    Царствените Лъвове са родени за любов. За да накарате Лъв да се влюби във вас, трябва да му покажете, че е център на вашия живот и да се възхищавате на всчико, което е. Собственият им блясък е много важен и ще изберат партньор, който да е достоен да върви до тях. Вие трябва да се авторитетни, красиви, престижни и величествени, но не колкото тях естествено. Важното е да не ги засенчвате. В замяна ще се сдобиете с един достен и великодушен партньор, на който винаги да разчитате. И мъже, и жени Лъвове имат организационен и творчески талант, който могат да проявят във всяка една сфера на живота си – от домакинстването и готвенето в кухнята до отглежането на деца.

    Подходящ подарък за любимия Лъв? Е,  по-добре ги попитайте от какво имат нужда. Те харесват скъпи и стойностни неща и не изпитват никакво неудобство да си ги поискат от половинките, защото искрено вярват, че ги заслжават.

    За да разберете дали една Дева е влюбена във вас обърнете внимание дали ви критикува. Това са хора, които виждат всеки един детайл, наблюдателни и аналитични са. Щом ви критикуват значи са отделили време да ви изучават и са харесали това, което са открили във ваше лице. И показвайки недостатъците ви, те искрено вярват, че ви помагат да станете съвършени. Девата трудно избира партньор, защото има високи изисквания и често поради тази причина остава сама. Но ако се обвържат с някого са изключително надеждни партньри. Ако искате да запазите любовта помежду си показвайте на своята Дева, че имате нужда от нея. Тя иска да е полезна за вас, за колегите, за хората.

    Девите не са хора на чувствата, затова и подаръците за тях не е нужно да бъдат романтични, а по-скоро практични. Инструменти за бита, кухненски уреди, книга, портфейл, колан…всичко, което имат нужда в момента е добро попадение.

    За останалите шест зодиакални знака ще ви разкажа в следващият път.

    Следва продължение….


    valentina-marenova-horoskopiАстрологията е наука и прекрасен инстумент, който помага на хората да опознаят себе си, да научат какъв е учебният план в живота им и да използват максимално ползотворно потенциала, който имат в картата си.

    Валентина Радиева – Маренова изучава астрология от 2012г. към астроцентър Урания официален представител на Московската академия по астрология. Изготвя индивидуални хороскопи – анализ на рождената карта, прогнози, партньорски хороскоп. Можете да свържете с нея на страницата й във Фейсбук: https://www.facebook.com/astrologyconsulthoroskop/.

    Горе