Вие сте тук: Начало » Бизнес » Нови павилиони на мястото на старите в центъра на Поморие

Нови павилиони на мястото на старите в центъра на Поморие

Поморийските търговци ще посрещнат сезон 2018 в чисто нов летен базар. На мястото на съществуващите стари павилиони в центъра на града предстои да бъдат изградени 20 самостоятелни търговски обекта – метални конструкции с алуминиева дограма и големи витрини.

Преградните стени ще бъдат от двоен гипсокартон и минерална вата за шумо- и топлоизолация. Търговските обекти, както и откритите търговски площи пред тях, ще бъдат покрити с вълнообразен метален навес.

Вече е обявена процедура за избор на изпълнител на проекта и в началото на лято 2018 откритият летен базар ще има обновен модерен облик.

2 коментара

  1. Аз ли съм тъп?

    Жизненоважен и ключов за Поморие проект, който засяга пряко над 90% от населението на общината и завършва естетически ансамбъла Старо казино, галерия, рибен ресторант и кей под звуците на ориенталски ритми.

  2. Митьо Мотиката

    Търговците на плодове и зеленчуци не издават касови бележки масово.Те не са производители а прекупвачи.А НАП-а са на има няма 100 метра от пазара.Докато правителството на Борисов не превърне в приоритет селското стопанство и животновъдството ще има хиляди такива тарикати които не издават касови бележки и се пишат производители.Той не знае как се държи мотиката се писал производител.

Горе