Вие сте тук: Начало » Криминале » Мъж простреля жена в Св. Влас, след това и себе си

    Мъж простреля жена в Св. Влас, след това и себе си

    На 08.05.т.г. около 15.03 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за инцидент, възникнал в супермаркет, разположен на ул. „Русалка” в Свети влас, при който мъж прострелял с пистолет 46 годишната продавачка.

    Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски екипи, които констатирали, че 54 годишния К.А. от с. Равда в резултат на неизяснени междуличностни взаимоотношения с 46 годишната жена / живяла на семейни начала с него/, я прострелял с огнестрелно оръжие. След деянието същият насочил оръжието към себе си и се прострелял в областта на главата.

    Двамата са откарани в УМБАЛ – Бургас, като жената е контактна и в момента предстои извършване на хирургична интервенция. К.А. е в тежко състояние, като е приведен в отделение „Реанимация”, с опасност за живота.

    Извършен е оглед на местопроизшествието. Иззети са записи от охранителните видеокамери, разположени в супермаркета. Разпитани са и свидетели на инцидента. По случая са назначени множество експертизи. Образувано е досъдебно производство.

     

    Горе