Вие сте тук: Начало » Toп новини » Стефани Музакова има реални шансове да спечели квота за олимпиадата в Токио

    Стефани Музакова има реални шансове да спечели квота за олимпиадата в Токио

    stefani_muzakovaСтефани Музакова е най-добрата ни състезателка по ветроходство. Тя има редица призови класирания в олимпийския клас „Лазер Радиал” и вярва, че ще успее да вземе квота на шампионата на планетата за Олимпийските игри в Токио през 2020 година.

    Въпреки упоритостта, усилията и времето, които Стефани ежедневно влага в своите тренировки, наличните в момента условия не са достатъчно добри за подготовка ѝ на световно ниво. За да сбъдне мечтата си, Стефани се нуждае от тренировъчна програма, изготвена от международни специалисти и от плаване в условия, различни от тези на Черно море, което ще я направи конкурентоспособна.

    „Голямата ми цел е квота за олимпиадата в Токио. Шансовете ми да се класирам са големи. Но от финансова гледна точка е доста сложно, защото не може да се разчита само на федерацията. За да осъществя кариерата си разчитам основно на спонсори, на приятели, на клуба и на семейството ми”, споделя Стефани.

    За каузата, за постиженията и за предстоящите състезания на Стефани Музакова, може да се информирате от личната ѝ страница – https://stefanimuzakova.com

    Горе