Два професионални форума за новия туристически сезон

sunnybeachПредстоят два професионални форума за новия черноморски туристически сезон

Форумът Храни и напитки за туризма, провеждащ се за 17-та поредна година, отново ще бъде ефективна платформа за срещи на бизнес партньори в ХОРЕКА бранша в навечерието на летния сезон.

В двете локации на събитието – к.к. Златни пясъци и к.к. Слънчев бряг, ще участват повече от 170 фирми (120 експозиционни щанда в Златни пясъци и 150 експозиционни щанда в Слънчев бряг), които ще представят целия спектър на хранително-вкусовата индустрия – от най-големите световни брандове до специфични регионални производства, биохрани и бионапитки.

И тази година трендът на нарастване на броя на изложителите се запазва, с 12 % повече ще са те през 2019-та спрямо 2018-та година. Увеличаването на фирмите, които желаят да презентират своите продукти и услуги, както и на туристическите обекти, които посещават форума, за пореден път доказва, че вкусната и качествена храна се счита за един от най-силните аргументи на родния туристически бранш.

През 2019 г. за първи път ще се проведе форумът HOST expo – работен експозиционен форум, който непосредствено преди активния летен сезон, ще представя пълния спектър от продукти и услуги, необходими за функционирането и добрия стандарт на всеки туристически обект. Своята дейност ще презентират фирми от секторите: Хигиена, Текстил и облекло, Технологии, Сигурност, Обзавеждане и оборудване, Бизнес услуги и др.

Персонално поканени да посетят събитието ще бъдат управители на хотели, мениджъри по снабдяването, хаускипинг мениджъри, мениджъри техническо осигуряване, IT мениджъри, HR мениджъри, мениджъри анимация и др.

Дати и локации

Храни и напитки за туризма лято 2019

17 април – к.к. Златни пясъци, х-л Интернационал

24 април – к.к. Слънчев бряг, х-л РИУ Хелиос Парадайз

HOST expo – 2019

11 април – к.к. Златни пясъци, х-л Интернационал

24 април – к.к. Слънчев бряг, х-л РИУ Хелиос Парадайз