Вие сте тук: Начало » Хороскоп » Какво трябва да знаем за хирургическите операции от гледна точка на астрологията

    Какво трябва да знаем за хирургическите операции от гледна точка на астрологията

    %d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b01Всеки орган в човешкото тяло се отнася към определен зодиакален знак. Добре е да се знае това и да се информираме в кой зодиакален знак е Луната на небето в деня, в който решим да правим планирана медицинска операция като изключвам животоспасяващите.

    Най-важното, което е нужно да запомним е следното правило, изведено от Хипократ /460 – 370 г. пр.н.е./: „Никога не докосвай с желязо онази част от тялото, управлявана от знака, чийто сектор е прекосяван от Луната“. 

    ОВЕН – Управлява глава, горна челюст, очи. В ден, в който Луната е в Овен не се извършват операции на изброените органи. Само профилактични процедури.

    ТЕЛЕЦ – При Луна в Телец не се оперират гърло, сливици, тъпанчета, щитовидна жлеза.

    БЛЗНАЦИ – Бели дробове, бронхи, ключиците са под владението на въздушния знак и не бива да се подлагаме на хирургически намеси по времето на Луна в Близнаци.

    РАК – Зодиакалният знак Рак управлява хранопровод, стомах, панкреас, млечни жлези, което изключва операции на гореизброените органи.

    ЛЪВ – Сърце, артерии, вени не се оперират на Луна в Лъв.

    ДЕВА – При Луна в Дева не се докосват с хирургически инструмент тънки черва, апендесит, далак.

    ВЕЗНИ – При Луна във Везни освен разкрасителни пластични операции не се правят и такива на бъбреци, пикочен мехур, липосукция.

    СКОРПИОН – Дебело и право черво, свинктер, репродуктивните органи са управлявани от Скорпиона, затова и не се докосват желязо.

    СТРЕЛЕЦ – При Луна в Стрелец не се оперират черен дроб, тазобедрени стави.

    КОЗИРОГ – Не си оперирайте стави, кости, зъби при Луна в Козирог, а само профилактирайте споменатите органи.

    ВОДОЛЕЙ – Луната във Водолей не е подходяща за операции на прасци, вени, сухожилия. Позволена е само физиотерапия.

    РИБИ – При Луна в Риби не се оперират стъпалата, лимфната система, а е добре да се направи детоксикация на организма.

    Луната „преминава“ през определен зодиакален знак два дни и половина като за 28,5 дни (един лунен месец) сменя всички 12 зодии. В свободното интернет пространство има много информация за фазите и знаците на Луната през цялата година така, че ако ви предстои хирургическа интервенция би било добре да си набавите и тази информация. Защото така има голям шанс всичко да премине гладко и безпроблемно, а възстановяването да протече бързо и защото по-важно от здравето няма.

     

    Автор: Валентина Радиева-Маренова

    Контакти: +359 896808697

    Facebook: @astrologyconsulthoroskop

    Горе