Жена преобръща «Форд» в крайпътна канавка край Ахелой

На 28.06.т.г. около 20.30 ч. на пътя към Ахелой, на прав пьтен участьк с добра видимост и суха пьтна настилка, регулиран с пътни знаци и маркировка, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се в крайпътна канавка, лек автомобил «Форд Фокус», с бургаска регистрация, управляван от 21 -годишна старозагорка, която е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена без видими наранявания.

След два дни, на 30.06.т.г. около 17.30 ч. на пътя   в посока Ахелой, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост / лек ляв завой/, лек автомобил «Опел Мерива», с бургаска регистрация, управляван от 32 -годишен бургазлия, се блъска в дясната предпазна мантинела и излизайки извън пътното платно, се преобръща в крайпътна нива. Водачът на автомобила е настанен в отделение «Реанимация» на УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота, съобщават от полицията.

На същия ден, по същото време, около 17.30 ч. на пътя в посока Поморие по неустановени до момента причини настъпва ПТП между : мотоциклет «Хонда Шадоу 1 100», с бургаска регистрация, управляван от 38- годишен несебърлия и лек автомобил «Ланд Роувер Дискавари», със софийска регистрация, управляван от 43 -годишен софиянец. От ПТП пострадал мотоциклетистът, който с леки наранявания е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение.