Вие сте тук: Начало » Toп новини » Затварят за движение една от лентите на пътя Бургас – Поморие

  Затварят за движение една от лентите на пътя Бургас – Поморие

  pytНа 9 септември /понеделник/ ще бъде затворена за движение една от лентите на пътя Бургас – Поморие. Причината е изграждането на шумозащитна стена между Летище – Бургас и кв. “Сарафово”.

  Затворена ще бъде дясната лента на платното за движение в посока към Поморие преди пътен възел “Сарафово” – Аерогара. Движението ще бъде забранено в от 09:00 часа на 09 септември, понеделник.

  Очаква се строителните дейности да приключат до 20 декември.

  4 коментара

  1. Крйдйцбфуеу

   Еее сума ти години ни колите им пречиха ни летището ся дойде време за избори и ай да лапнем някой милион за калпава шумоизолация. Ай моля ви се.

  2. Избори идват, трябва да се замажат очите на хората

  3. Заради има няма 20 постройки ще задължите Народа с милиони?
   Отчуждавате за какви ли не глупости, докато в Сарафово къщите "изкачат" директно на може би най-натоварената "магистрала" през летния сезон?!
   Апропо, за догодина ще бъде ли завършен обхода на Поморие? Или ще излизаме на пътя и ще блокираме трафика?

  4. Още по интересна "справка" са сътворили едни Ваши колеги! Те, твърдят че този проект е съвместен между забележете … Община Бургас, Агенция "Пътна Инфраструктура" и АПИ!!! А, още по интересното твърдение е, че в проекта участие не взима самото летище, но е пряко "замесен', като причина, мотив и обстоятелство за следствието (шумоизолация)!!!

  Коментар

  Вашия имейл няма да се публикува.Задължителни полета са отбелязани с * *

  *

  Горе