Вие сте тук: Начало » Избори 2019 » Предстоящата среща с гражданите на Мирослав Севлиевски и кандидатите за общински съветници от ПП Новото време

    Предстоящата среща с гражданите на Мирослав Севлиевски и кандидатите за общински съветници от ПП Новото време

    На 20.10.2019 г. / неделя/, в 14:00 часа , в Галерия ” Поморие”, ул. ” Ген. Скобелев” 1а, ще се състои среща с политика Мирослав Севлиевски и кандидатите за общински съветници от листата на ПП” Новото време”, които ще представят своята Програма и основните й приоритети, свързани с развитието на Община Поморие- проблеми и перспективи.

    3 коментара

    1. ООоо този беше царски лапач, нововремец!!! Докараха Симеон, слугуваха му да окраде България и да я „ оправи за 800 дни“ ,а след дъжд качулка решиха да се цепят от него. А ще искат ли наказание на Симеон, че отсече ,изнесеи излапа самоковските гори и оголи цялото западно било на Рила, унищожи един природен уникат и национален природен парк на България???
     Баш тези са от Мулитгруп, защото излязоха от т.н. „Лондонски кръг“, където бяха изнесени и складирани част от крадените пари от външния дълг направен от Луканов между 1985-989 г и след приватизацията на богатите държавни външнотърговски дружества за 1 лев, складирани в Мултигруп и изнесени в лондонски офшорни банки, едната е банкрутиралата офошорна банка Мерийллинч.( на нововремците от Лондонския кръг-Милен Велчев и Ники Василев). Те са деца на последния елит на БКП около Луканов.
     Като дойде време да се прави ревизия на прехода , тези неща при всички положения ще излязат наяви. Мирослав Севлиевски добре знае това и ревизия на прехода не иска, мълчи!

    2. Нововремецът Светослав Севлиевски излезе позабравен от хралупата си ще прави предизборно парти в Поморие, иска да се добере до софрата на еврофондовете и обществените поръчки на Поморие. И не случайно. Градът, макар загубил 7-те си поминъка в бандитската приватизация, с туризма продължава да бъде едно от най-богатите селища в България.
     Нововремците хитро мълчаха 15 години и понеже през това време никой не погна Сакскобурготски и тях, решиха, че това е достатъчно дълъг период да бъдат забравени. Сега 2019 г излязоха от хралупите си, направиха партия с гръмкото име „Ново време“, сложиха едно привидна чисто лице начело, а старите и оцапаните да се скрият зад него.

     Разчитат на политически невежите ни нашенци, които като видят пред себе си едно“ново лице“ се хващат на въдицата и викат „Да живее!“. Ама не е така!

     В такива партии мутростатуквото мимикрира, то не може да си позволи да изтърве властта, защото без власт е с гол гъз и без имунитет. Тогава народът, изградил правова държава, с нея ще им поиска отговорност за кражбите и лъжите, за разграбването и унищожаването на съвременна България

     Не гледайте новите лица на мутростатуквото, гледайте делата на партията им и програмата. Ако видите в партията стари лица от гробокопачите на България през прехода обърнете гръб на тази партия. Подкрепете тези партии, които искат да изградят ПРАВОВА ДЪРЖАВА и с нея да извършат пълна РЕВИЗИЯ НА ПРЕХОДА с подробен план как ще бъде направен, с ликвидиране на олигархията и наказване крадците на голямата държавна собственост и краденето на държавната хазна.

     Без поправяне грешките на прехода и въвеждане на справедливост в обществото, то не може да върви напред. Дори в политическата орбита на България ще продължат да се въртят едни и същи политици-крадци и гробокопачи на съвременна България скрити зад „нови“ лица и „нови“ партии и грабежът и доунищожаването на България ще продължи по старому. Изграждане на ПРАВОВА ДЪРЖАВА и извършване на ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ПРЕХОДА трябва да стане основния критерий в избора на вашата партия

    3. пардон, грешка – Мирослав Севлиевски

    Горе