Вие сте тук: Начало » Toп новини » Думи на благодарност и признателност

    Думи на благодарност и признателност

    img-28dceb55420a9afb2e4f68dd678ed9aa-vРъководството, колегията и учениците от Средно училище „Иван Вазов“ гр. Поморие изказват своята сърдечна благодарност и признателност на пенсионираните учители за двете икони, подарени от тях по повод 140-годишния юбилей на училището.

    Вярата и Просветата винаги са били знаци на  духовния път на народа ни. Нашата опора в миговете на изпитания.Упованието ни, когато сме влизали в битки. Общата ни радост и гордост, че „и ний сме дали нещо на света “.

    Благодарим ви, колеги, за вашия дар от сърце!  Вие сте част от  живота на училището ни със знанията, които дадохте на своите ученици. С професионализма и опита, които вложихте в работата си през годините. Защото учителството е призвание и мисия!

    В учителската стая вече пет утрини  ни посрещат  Иисус Христос  и Богородица. Какво по- хубаво начало на своя работен ден би могъл да си пожелае човек.

    Сърдечно благодарим  на колегите от ОУ “Христо Ботев “ за албума, в който ще събираме спомените от нашите училищни делници и празници, и  на Фондация „25 века Поморие“ за подарената картина. В нея разпознахме не само символите на града ни, но и учебните предмети, които предават от поколение на поколение Знанието.

    Ние продължаваме своята работа, изпълнени с респект и благодарност към  колегите пенсионери  и към всички приятели на СУ “Иван Вазов“.

    img-ffaa49b3b49ad1aa9b6ba84a2cc5ee37-v

    img-60db8af626bfb276c92f727dac67149c-v

    Един коментар

    1. В. Георгиева

     Картината "Епос II "е на поморийския художник Георги Сотиров.

    Коментар

    Вашия имейл няма да се публикува.Задължителни полета са отбелязани с * *

    *

    Горе