Хитовият спектакъл на Виктор Калев на 20.01.2020 г. в Поморие

viktor-kalevАвторският концерт-спектакъл на Виктор Калев „Грамофонът“ ще зарадва публиката в Поморие  на 20 януари 2020 г. от 19.00 ч. в НЧ „Просвета 1888“.

Актьорът Виктор Калев се завръща на театралната сцена след десетгодишно отсъствие с автобиографичния концерт-спектакъл “Грамофонът”. В продължение на повече от два часа Виктор Калев ще ни накара да се  смеем с глас, да  пеем така познатите на няколко поколения песни и да се забавляваме от сърце и душа.
“Грамофонът” е вълнуващо пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.
“Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл”, казва Виктор Калев.

Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са на Ваня Щерева.

Един грамофон, един актьор, един свят.
Или… как се сбъдват мечтите.
20 януари 2020 г., 19.00 ч. в НЧ “Просвета -1888”-Поморие . Билети се продават на касата на читалището.