Вие сте тук: Начало » Хороскоп » Какво да очакваме в годината на Белия метален плъх

    Какво да очакваме в годината на Белия метален плъх

    2020Според китайския хороскоп, настъпи годината на Белия метален плъх – животното, което ще промени доста съдби. Какво да очакваме, разказва астрологът Петя Георгиева.

    Животното ще властва до 11 февруари догодина, когато ще отстъпи мястото си на Бика, който също ще е бял. Според специалиста, той ще довърши онова, което е започнала Мишката (Плъхът) и ще подготви почвата за идването на енергичния Тигър.

    Защо плъхът е с бял цвят?

    Цветът на Мишката (Плъха) се свързва с метала, който носи качества като твърдост, упоритост и решителност. По думите на Георгиева, хората, които ги притежават, ще постигнат целите си много по-лесно от останалите.

    „Белият цвят от своя страна символизира чистотата, което подсказва, че трябва да се освободим от мрачните си мисли и да сме чистосърдечни. За предпочитане е белият, сребристият и гълъбовосивият цвят да присъстват ежедневно в облеклото и аксесоарите ни, макар и в дребни елементи“, съветва астрологът.

    Кои са положителните качества на Плъха?

    Докато западните цивилизации не тачат Мишката като животно, в източните тя е едно от 12-те небесни създания, които Буда избира. С животното започва всеки 12-годишен цикъл.

    Реализъм, трезво мислене, хитрост, последователност и адаптивност са присъщи на Белия метален плъх. Освен това той е талантлив, прозорлив и любвеобилен. Благодарение на тези си качества той постига успех там, където другите се провалят. Той не толерира високомерността и обича да прави всичко без да вдига много шум.

    Има ли Плъхът отрицателни черти?

    Способността на животното да изпада в истерия при сигнал за опасност е един от недостатъците му. То е склонно да манипулира хората всеки път, когато се почувства застрашено. Така лесно губи доверието на околните и не признава грешките си по-късно.

    Какво да очакваме от годината на Белия метален плъх?

    Подобно на Плъха, в неговата година ние трябва да разчитаме на собствените си сили и да не се хвалим с постиженията си.

    „Отношенията от всички видове и на всички нива ще се развият, задълбочат и усъвършенстват. Условията ще са подходящи за създаване на голямо количество делови връзки. Дори да се окажат краткотрайни, те ще оставят след себе си значима следа“, коментира още Георгиева.

    Очаква се сключването на нови брачни съюзи и създаването на много двойки, които са „свили гнездото си“. Много от семействата с проблеми ще успеят да ги разрешат по мирен начин.

    Астрологът обяснява, че в годината на Мишката, (Плъха) освен упоритост и последователност, на човек ще са му нужни и качества като състрадание и снизходителност:

    „Трябва да отстояваме справедливи каузи. Трябва да проявяваме уважение към другите, изразявайки мнението си. Трябва да се научим да забравяме сторените злини и да не се изкушаваме да търсим възмездие“.

    Годината на Плъха ще се отрази най-много върху финансите. Фирмите, занимаващи се с недвижими имоти, застраховане, финансови сделки, строителство, екология и добиване на суровини, ще повишат приходите си. Голям напредък ще наблюдаваме в сферата на компютърните технологии и шоу-бизнеса. Те ще дадат тласък на нови дейности в областта на фармацевтиката, козметиката, здравеопазването, изкуството.

    Горе