Вие сте тук: Начало » Култура » “Мръсното копеле” с Асен Блатечки, Николай Урумов и Бонини в Поморие

    “Мръсното копеле” с Асен Блатечки, Николай Урумов и Бонини в Поморие

    87187505_486941168638894_3998467338276962304_oАсен Блатечки, Николай Урумов, Светлана Бонин и Христо Бонин ще гледаме на поморийска сцена в „Мръсното копеле“.  Спектакълът ще се играе на 13 март 2020 г., от 19.00 ч. в НЧ „Просвета 1888“

    Липса на емпатия, повърхностен чар и високо самочувствие са само част от чертите, които могат да формират, както един сериен убиец, така и най-успешния мениджър.
    За това не е изненада, че идеите на шведски психолог, използвани от испанския драматург Жорди Галсеран, получават толкова добронамерен прием сред зрителите.
    В една от последните си постановки, режисьорът Пламен Панев направи своята версия на текста му и покани Николай Урумов, Асен Блатечки, Светлана и Христо Бонин да станат част от екипа на комедията, която е чудновата смесица между психотрилър, криминале, интелектуален ребус и риалити шоу.
    Ярката комедия “Мръсното копеле” е спектакъл, фокусиращ се върху бруталните взаимоотношения между големия бизнес и малкия човек, готов да жертва морала заради кариерата и доброто заплащане.
    Спектакъл, изпълнен с много интрига, много изненадващи обрати, много смях, забавление и различни типажи. А зрителите имат възможността да участват с предположенията си как ще завърши той – кой е подставеното лице?

    Бъдете съучастници в това забавление!

    Горе