Вие сте тук: Начало » Общество » Няма да се състои спектакълът „Мръсното копеле“ на 13 март, а на 13 октомври

    Няма да се състои спектакълът „Мръсното копеле“ на 13 март, а на 13 октомври

    По препоръка на  кризисния щаб, за да се избегне опасността от заболяването коронавирус COVID-19, се отлагат всички планирани  културни и спортни мероприятия на територията на община Поморие, в това число кина, театри, концертни зали, фитнес-зали и други, в които се събират много хора на закрито. Забранява се провеждането на масови мероприятия с участието на деца.

    В тази връзка,  предвиденото за 13 март представление “Мръсното копеле” в Поморие, се отлага за 13 октомври 2020 г.!
    Закупените билети ще важат без презаверяване за новата дата.
    Желаещите да върнат билетите си, може да го направят в канцеларията на читалище “Просвета 1888”.

    3 коментара

    1. НЧ"Просвета 1888"

     Официален отказ от името на читалище "Просвета 1888" няма. Собствениците на частните театри/ какъвто е и Театър Бонини/ имат среща с Министъра на културата на 11.03.2020 г. След тази среща читалището ще бъде информирано как ще се процедира със спектакъла "Мръсното копеле". До тогава, ако някои от зрителите решат да си върнат билетите, ще си получат парите в канцеларията на читалището.

     • Този пост във Вашата Фейсбук-страница под публикация на Община Поморие какъв е тогава? https://www.facebook.com/chitalishte.prosveta?fref=hovercard&hc_location=chat
      Читалище Просвета "Ако желаете да ги върнете, може да дойдете в канцеларията на читалището всеки работен ден до края на седмицата с билетите, които сте закупили. Другият вариант е да изчакате, ако забраната за групови събирания бъде отменена в дните до края на месеца и организаторите му решат да играят. Решението е ваше."

    2. НЧ"Просвета 1888"

     Христо Бонин
     Предвид забраната за културни събития на Здравното министерство, предвиденото за 13 март представление в Поморие, се отлага за 13 октомври!
     Закупените билети ще важат без презаверяване за новата дата.
     Желаещите да върнат билетите си, може да го направят там откъдето са ги закупили.

    Коментар

    Вашия имейл няма да се публикува.Задължителни полета са отбелязани с * *

    *

    Горе