Вие сте тук: Начало » Toп новини » Продължава дезинфекцията на улици и обществени места в община Поморие

    Продължава дезинфекцията на улици и обществени места в община Поморие

    Снимка: Община Поморие

    Снимка: Община Поморие

    Спирките за обществен транспорт, пешеходните зони и детските площадки в община Поморие продължават да се дезинфекцират редовно. Основните улици се третират с дезинфектант на хлорна основа.

    От въвеждането на извънредно положение се провеждат ежедневно заседания на кризисния щаб на Община Поморие, където се разглеждат всички постъпили заповеди и разпореждания свързани с пандемията от COVID-19, като се създава организация за изпълнението и последващия стриктен контрол на поставените задачи, съобщиха от Община Поморие.

    Към момента не са констатирани нарушения oтносно спазването на 14-дневния период от поставените под карантина лица. Няма констатирано струпване на хора на едно място, като пред търговските обекти и аптеките се спазва определената дистанция.

    Всеки сигнал, подаден на телефон 070011301 – Обществен ред и сигурност в Община Поморие е проверен. В различните случаи сe реагира в координация между областен управител на Област Бургас, началник „РУП” Поморие, „МБАЛ” Поморие, Общинско предприятие „Социално обслужване“, кметове на населени места и други.

    Един коментар

    1. Хубаво се извършва дезинфекция, но защо вечер района около общината и пансионата тъне в непрогледен мрак? Ремонт се прави на тротоари за които няма належаща нужда, а за такива които крещят за ремонт от бай Тошово време например на ул. Черковна където от едната страна тротоара е половин метър а от другата е не с плочки а с камъчета и бетон и автомобилите спрени там възпрепятстват минаването на детски и инвалидни колички. Гайдов да провери на място и да действа.

    Коментар

    Вашия имейл няма да се публикува.Задължителни полета са отбелязани с * *

    *

    Горе