Медицинският център на УМБАЛ Бургас осигури специалисти за оплаквания извън коронавируса

img_0070-smallМедицинският център на УМБАЛ Бургас – „Св. Николай Чудотворец“ осигури специалисти, които да помагат на жителите на Бургас и областта при други заболявания, извън коронавируса. Те приемат пациенти при нужда от неотложна консултация и оплаквания, не търпящи отлагане. „Получихме много сигнали от хора, които обикалят града и не могат да намерят  специалисти за консултация, дори срещу заплащане, включително и са отпращани, докато ситуацията премине. А има ситуации и здравословни проблеми, които не могат да чакат, отлагането може да се окаже фатално! Информираме, че всички кабинети при нас работят, включително и със Здравна каса“, съобщи управителят на МЦ „Св. Николай Чудотворец“ д-р Нигохос Топузян, който дълги години работи спешна медицина.

Медицинският център се намира в сградата на болницата, до Спешно отделение. Налични са специалисти по следните специалности: неврохирургия, офталмология, кардиология, ортопедия, урология, хирургия, съдова хирургия, детска хирургия, УНГ, гастроентерология, АГ, неврология, педиатрия, нефрология, ревматология, хематология. Специалистите работят по график от понеделник до петък. Часове се записват на телефоните на регистратурата: 056/816 454, 0879 545 082. Всички кабинети посрещат своите пациенти при максимално завишена дезинфекция и с лични предпазни средства.

В МЦ „Св. Николай Чудотворец“ продължава да работи кабинет за неотложна помощ, по договор с лични лекари от цялата област. Техните пациенти получават медицинска помощ в него, срещу потребителска такса, в празнични и почивни дни, и нощем. Актуалния списък на личните лекари, с които медицинският център има договор, можете да видите тук:

https://www.mbalburgas.com/bg/index/static/59/

Молбата на специалистите както от медицинския център, така и от спешното отделение на болницата към всички пациенти е да посещават лечебните заведения с маски.