Семейство от Поморие благодари за раждането на своите близнаци

bebetaСемейство от Поморие благодари чрез писмо до екипа на Родилно отделение на УМБАЛ-Бургас.

Ето съдържанието на цялото писмо, написано от майката на близнаци с много тежка бременност, по време на която няколко пъти е приемана в болница и завършила успешно със секцио. Адресирано до целия персонал на отделението:

“На 50 г. съм и пристъпихме с мъжът ми към инвитро процедура. Оказа се успешна от първи път. Декември и януари в третия месец ми се наложи постъпване в “Патологична бременност”. Лежах 3 пъти. Към “Родилно отделение” съм със специално отношение. От април месец лежа тук. Вече трети път. В отделението има сериозна дисциплина, започваща от санитари, акушерки, лекари. Изумих се за това време от интензитета на работа, извънредните ситуации са често явление – не забелязах грубо отношение от никого от целия персонал. Ние понякога се сърдим на лекарите, акушерките, за забележка. Вчера им казвам на жените в стаята: “Тук лоши хора няма”, дано не са последните герои на това време – стоически да издържат, този интензитет на работа и извънредни случаи. За да са тук, означава, че са хора с големи сърца, освен това те също имат семейства!
Благодаря на всички смени за отношението. За такава операция ме викаха в Пловдив, аз реших да остана тук. За първи път пиша такова писмо, защото в сърцето си имам специално отношение на Благодарност.
Благодаря на д-р Душепеев и д-р Факалиева за операцията, която беше успешна. На анестезиолозите също.
Отделението ви е с безапелационна дисциплина! Не искам да сте последните герои! Вашите награди, ордени и медали стоят на невидимо място, в сърцата на благодарни хора.
Родилно отделение, 22.06.2020
Ивелина и Георги Стоянови, от гр. Поморие