Вие сте тук: Начало » Общество » Семейство от Поморие благодари за раждането на своите близнаци

    Семейство от Поморие благодари за раждането на своите близнаци

    bebetaСемейство от Поморие благодари чрез писмо до екипа на Родилно отделение на УМБАЛ-Бургас.

    Ето съдържанието на цялото писмо, написано от майката на близнаци с много тежка бременност, по време на която няколко пъти е приемана в болница и завършила успешно със секцио. Адресирано до целия персонал на отделението:

    “На 50 г. съм и пристъпихме с мъжът ми към инвитро процедура. Оказа се успешна от първи път. Декември и януари в третия месец ми се наложи постъпване в “Патологична бременност”. Лежах 3 пъти. Към “Родилно отделение” съм със специално отношение. От април месец лежа тук. Вече трети път. В отделението има сериозна дисциплина, започваща от санитари, акушерки, лекари. Изумих се за това време от интензитета на работа, извънредните ситуации са често явление – не забелязах грубо отношение от никого от целия персонал. Ние понякога се сърдим на лекарите, акушерките, за забележка. Вчера им казвам на жените в стаята: “Тук лоши хора няма”, дано не са последните герои на това време – стоически да издържат, този интензитет на работа и извънредни случаи. За да са тук, означава, че са хора с големи сърца, освен това те също имат семейства!
    Благодаря на всички смени за отношението. За такава операция ме викаха в Пловдив, аз реших да остана тук. За първи път пиша такова писмо, защото в сърцето си имам специално отношение на Благодарност.
    Благодаря на д-р Душепеев и д-р Факалиева за операцията, която беше успешна. На анестезиолозите също.
    Отделението ви е с безапелационна дисциплина! Не искам да сте последните герои! Вашите награди, ордени и медали стоят на невидимо място, в сърцата на благодарни хора.
    Родилно отделение, 22.06.2020
    Ивелина и Георги Стоянови, от гр. Поморие

    Коментар

    Вашия имейл няма да се публикува.Задължителни полета са отбелязани с * *

    *

    Горе