Вие сте тук: Начало » Култура » Новият български игрален филм „360“ ще бъде заснет в Поморие

    Новият български игрален филм „360“ ще бъде заснет в Поморие

    istoricheski_muzeiНовият български игрален филм „360“ ще бъде заснет в град Поморие. Снимачният процес ще стартира на 07.09.2020 г. и ще приключи на 22.09.2020 г. В този времеви интервал ще се снима на ключови места в Поморие и е възможно за кратко да има леко затруднение за преминаване през снимачните площадки, но като цяло снимките няма да повлияят на нормалното предвижване на граждани и автомобили. В декор за филма ще се превърнат: дворът на Историческия музей, районът около храм „Св. Преображение Господне”, около Музея на солта, плажът до Рибарското пристанище, ул. „Европа”, ул. „Стара планина”, бул. „Яворов”, Лятно кино „Яворов”, Морския клуб и паркингът пред МБАЛ Поморие.

    deboraСценарият е мотивиран от грешките, които допускаме като родители, при възпитанието на нашите деца. Филмът разказва за живота на младата Виктория (Дебора Жечева), която точно е загубила баща си и се е преместила заедно с майка си (Яна Маринова) да живеят в град Поморие. Тук младото момиче среща подкрепата на съседското дете Михаил (Борис Енев), но родителите му Раян и Никол (Александър Христозов и Боряна Благоева) са твърдо против тяхното приятелство.

    Сценарист и режисьор е Васил Енев.

    Филмът „360“ ще бъде реализиран от продуцентска компания NSP Ltd. и с подкрепата на Община Поморие и „ТЕОИНВЕСТ“ ЕООД, с директор Теодоси Гуджуков.

    Коментар

    Вашия имейл няма да се публикува.Задължителни полета са отбелязани с * *

    *

    Горе