Вие сте тук: Начало » Криминале » 31-годишен помориец е сред задържаните при полицейска акция за наркотици

    31-годишен помориец е сред задържаните при полицейска акция за наркотици

    arestВ резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР – Бургас и Районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения, са задържани 12 души. Иззети са множество различни по вид и грамаж наркотични вещества. Образувани са 9 бързи производства и 6 преписки, съобщават от ОД на МВР-Бургас.

    Сред най-характерните случаи са:

    – задържането на 22 -годишен мъж от Карнобат, съхранявал в бельото си найлонова торбичка с близо 200 гр. зелена суха тревна маса / марихуана/

    – задържането на 22 -годишна криминално проявена бургазлийка, в дамската чанта на която са намерени и иззети  48 жълти на цвят таблетки / амфетамин/

    – задържането на 31 -годишен помориец, в чийто дом, разположен на ул. „Черковна”, е намерена и иззета суха зелена тревна маса / канабис/ с общо тегло 60 гр.

    – задържането на 28- годишен мъж от с. Твърдица, в когото е открита суха зелена тревна маса / канабис/ с тегло 5 гр., а в дома му – суха зелена тревна маса / канабис/ с общо тегло от 1 кг.

    – задържането на 22 -годишен криминално проявен бургазлия, в чийто апартамент, разположен на ул. „Цар Калоян”, е намерена и иззета суха зелена листна маса с общо тегло 250 гр. / друсан чай/.

    Коментар

    Вашия имейл няма да се публикува.Задължителни полета са отбелязани с * *

    *

    Горе