До 21 декември се удължават противоепидемичните мерки в общинска администрация- Поморие

obshtinaДо 21 декември се удължава  срокът на въведените противоепидемични мерки в общинска администрация Поморие, а именно:

Отменят се приемните дни на кмета на Община Поморие, зам.-кметовете, главния архитект и администрацията. Препоръчва се гражданите да отправят своите питания и въпроси на телефоните на Общината, както и на електронна поща: mayor@pomorie.bg или на служебните електронни пощи, обявени на официалния сайт на общината.

За срока на действие на заповедта се допускат граждани до работните помещения в Центъра за административно обслужване, всеки работен ден от 08:30 до 10:30 часа и от 13:30 ч. до 15:30 ч.

Във фронт офиса, за да бъдат допускани гражданите, трябва да носят защитна маска за лице, предпазен шлем или друго средство покриващо носа или устата. При влизане в помещението на фронт-офиса всеки гражданин задължително дезинфекцира ръцете си с дезинфектант, който се предоставя на място от охраната. Няма да се допуска присъствието на повече от един човек пред гише.

Обслужването на гражданите в населените места ще се извършва по преценка на кмета или кметския наместник на съответното населено място.