Вие сте тук: Начало » Политика » Кметът Иван Алексиев получи приз за принос в пътната безопасност

    Кметът Иван Алексиев получи приз за принос в пътната безопасност

    %d1%83%d0%b4%d0%be%d1%81%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-scaledКметът на Поморие Иван Алексиев получи приз в категория „Представител на местната администрация с принос в пътната безопасност“ по време на единадесетото издание на годишните награди на Българската браншова асоциация по пътна безопасност /ББАПБ/, съобщиха от пресцентъра на Община Поморие. Той бе отличен за активната и последователна работа, за създаването на безопасна пътна инфраструктура на територията на община Поморие, с акцент върху рехабилитацията на общинския път Поморие – Каменар, който свързва населените места с общинския център. Изграждането на безопасна и осветена велоалея също бе взето предвид при номинацията на кмета Алексиев.

    11Наградата бе връчена от председателя на Контролния съвет на ББАПБ Николай Васков.

    По време на церемонията бяха връчени награди в девет различни категории, свързани с пътната безопасност. На събитието присъстваха представители на държавната власт, на различни организации, кметове и експерти в областта на пътната безопасност.

    Ученици, които рисуваха заедно с известния български художник Иван Яхнаджиев асистираха при награждаването на отличените, като всеки награден имаше удоволствието да получи, освен почетен плакет с грамота и една от детските рисунки.

    Коментар

    Вашия имейл няма да се публикува.Задължителни полета са отбелязани с * *

    *

    Горе