Великден в Поморие

Поморие посрещна Божието възкресение с богата програма и изложба на обредни хлябове, организирани от Тракийско дружество “Одринска епопея”. Поздрав към всички поднесоха дечицата от ДГ “Веселушко” гр. Поморие , певческа група “Тракийка”, танцьорите от ТК ” Раковина” и Танцов клуб “Чайка” Бургас- Поморие. Присъстващите имаха възможността да си вземат от безплатно раздаваните обредни хлябове и яйца.

На площада пред НЧ „Просвета 1888” се извиха и шарените Великденски хорà, но преди това Мариана Маринова – учителка по БЕЛ в СУ „Иван Вазов“ разчувства публиката с прекрасните си въздействащи слова за празника и силата на народните традиции. Кметът Иван Алексиев се обърна към всички присъстващи с пожелания за здраве и доброта и с благодарност към организаторите на двете мероприятия.

Великденските тържества в Поморие продължиха вечерта на откритата сцена на НЧ „Светлина- 1939“ с концерт на поп певицата Михаела Маринова, която забавлява аудиторията с най-новите си хитове. За доброто настроение на всички жители  и гости на Поморие с хубава музика се погрижи и DJ Marti G.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *