Запалиха лек автомобил Фолксваген в Поморие

В Поморие тази сутрин  избухна лек автомобил  „Фолксваген“, паркиран на ул. „Княз Борис I” в кв „Св Георги“. Огънят е потушен от екип на пожарната.

Ето какво съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас за случая:

На 19.09.т.г. около 03.45 ч. в Районно управление – Поморие е получено съобщение за горящ лек автомобил «Фолксваген Пасат 6», с бургаска регистрация, собственост на 35- годишен помориец, паркиран на ул. «Княз Борис I» пред дом №146. Огънят е потушен от един противопожарен екип и трима огнеборци. Вследствие на пожара изгорял двигателният отсег и предната част на купето на автомобила. При извършения оглед в областта между предното панорамно стъкло и двигателния отсег е открит и иззет текстилен материал с мирис на петролен продукт. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Поморие.

1 коментар

  1. Поморийските баш мафиоти така мислят че ще отслабят натиска на обществото върху полицията за по-ефикасни мерки срещу наркоразпространението и криминални деяния но явно не са си взели поука от подобни случаи когато се арестуват подпалвачите а те от своя страна под натиск издават поръчителите.