Иванка Янчева от Поморие създава красота в хармония с природата

Има ли хора в днешно време, които се раздават безусловно? Които не жалят време, усилия, пари и не искат нищо в замяна. Правят го,  за да създадат нещо красиво. Не за печалба и не за себе си, а за другите. И за да я има хармонията  с природата. Но не  за момента, а постоянно. Чудите се дали вие сте такива и  дали познавате подобни хора.

За една такава жена ни писаха с молба да разкажем за сътвореното от нея. Тя създава градинки, но не със зеленчуци, а с цветя. Засажда цветя през всеки сезон на годината и се грижи за тях. Всеотдайно, неуморно  и с години тази жена влага своя устрем в създаването на цветни градини – една пред блок 20 на ул. „Морска“ в Поморие, друга зад блока,  трета, за да облагороди пространството откъм морската алея. Като минават хората по алеята на разходка, се спират, гледат цветята, храстите и дърветата, възхищават им се, снимат се. Градинките са станали  атракция за туристите.

Тази цветна красота я създава с голямо желание поморийката Иванка Янчева. Похвално за усилията и труда, които влага, за да е уютно и красиво наоколо.