Концерт „Дихание” с Орлин Горанов на 1 август в Поморие

На 01.08.2023г. /вторник/ в залата на НЧ “Просвета1888”-Поморие, от 20:00ч. е концертът “Дихание” с Орлин Горанов и МДТ “Константин Кисимов”- Велико Търново. Диригент: Васил Вълчев. Солисти: Теодора Петрова, Миряна Калушкова, Цветелин Илчев, Гергана Стоянова.

Фрагменти от обичани оперети и мюзикъли, както и българска поп музика ще поднесат на ценителите на музикалното изкуство вПоморие артистите от Музикално-драматичния театър. В програмата са включени произведения от Йохан Щраус (син), Имре Калман, Мич Лий, Фредерик Лоу, Алън Менкен, Ленард Бърнстейн и Андрю Лойд Уебър, които ще звучат под диригентската палка на Васил Вълчев.

Орлин Горанов ще изненада публиката с изпълнения на обичани дуети от оперетата „Царицата на чардаша” на Калман, песен и дует от мюзикъла «Човекът от Ла Манча”, както и популярни песни от своя репертоар. В дуетните превъплъщения негови партньори на сцената ще бъдат солистите Миряна Калушкова, Теодора Петрова и Цветелин Илчев, както и гост-изпълнителката Гергана Стоянова.

Билети се продават на касата на читалището.

Заповядайте!