Концерт на италианското трио сопрани в Поморие на 17-ти май

Италианското трио сопрани пристигат в Поморие на 17-ти май 2024г. от 19:00 ч. в НЧ“Просвета-1888“

Три изключително талантливи и прекрасни италиански сопрани-Елена Роси, Марика Франчино и Виола София Нисио с невероятните си гласове са готови да изненадат цялата българска публика.

Италианското трио сопрани, заедно с Врачанския симфоничен оркестър под диригентството на маестро Христо Павлов, ще обединят своите гласове в един магичен симфоничен образ с богата програма от класически оперни арии, неподражаеми италиански мелодии, хитове от Бродуей и избрани произведения от световната музикална сцена.

Елена Роси е един от специалните гости на турнето на Андреа Бочели в САЩ, Азия и Близкия изток. Марика Франкино специализира при международни известни артисти, включително сопраното Даниела Деси. Сътрудничи си фондация Лучано Павароти и печели редица награди, като приза от комитета „Енрико Карузо 2021″. Виола София Нисио печели редица световни престижни конкурси за оперно пеене, последните са от октомври 2022 г. печели втора награда на конкурса за оперни певци в Пиенца, а през ноември 2022 г. печели втора награда на конкурса „Магда Оливеро” в Милано.
Всяка една от тях работи с известни оркестрови и сценични режисьори, и изпълняват водещи роли в най-престижните театри в Италия и по света.

Националното турне се осъществява с медийното партньорство на БНТ и Радио 1.  Насладете се на тяхната изразителност, изящество и изключително обаяние! Подарете си това вълнуващо музикално преживяване!Заповядайте на предстоящия концерт на Италианското трио сопрани и Симфониета-Враца в НЧ “Просвета 1888”-Поморие на 17 май, от 19.00 ч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *