„Любовникът от Zanzibar“ гостува в Поморие на 18.02.

На  18.02.2024 г. /неделя/ в Поморие гостува ДТ „Соян Бъчваров“ гр. Варна с комедията „Любовникът от Zanzibar“. Чрез историята на едно семейство ще видим разказ за мечтите, които човек е изоставил и не вижда друг начин за изживяването им, освен във фантазиите си, и то споделени с нов и по-вълнуващ човек до себе си.

Превод – Кръстю Кръстев
Сценична редакция – проф. Атанас Атанасов
Сценография и костюми – Петя Стойкова
Музика – Петя Диманова
С благодарности към Светлана Савова и Георги Георгиев – Антика

Участват:
МАРИ – Веселина Михалкова
ФИЛИП – Стоян Радев
КОРИН – Милена Кънева
ЖАН – Симеон Лютаков
СТЕФАНИ – Миглена Везирова
ВИТОРИО – Станислав Кондов
СЕРВИТЬОРЪТ – Константин Соколов
ПЕВИЦАТА – Христина Джурова
Със специалното участие на Пламен Петков /глас/

Представлението, основаващо се на пиесата „Любовник на жена си“ на полския драматург Ели Саги,  е история, която в основата си е толкова класическа, колкото и съвременна в своя контекст. Какво става, когато един ден се събудите на средна възраст, в брака ви не е останала никаква страст, а партньорът се е превърнал в част от интериора у дома? Логичен изход е търсенето на любов и внимание другаде, стига късметът да е на ваша страна.

Намеренията на главния герой Филип обаче не се развиват по план, а след неволна грешка изненадата, предназначена за новия обект на желанията му, е получена от неговата съпруга Мари. Оттук нататък е принуден да поддържа илюзията, че тя има таен обожател, докато самият Филип не стигне до важно прозрение за живота си.

Вземете си билет за пътешествие към нови изживявания и хоризонти на 18.02.2024 г., от  18:00 ч. в  Народно читалище “Просвета – 1888”  гр. Поморие
Билети  се продават на място в НЧ “Просвета – 1888”. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *