Нова кражба на криминално проявения 17 -годишен от Поморие

На 14.12.т.г. около 11.20 ч. в Районно управление – Поморие е получено съобщение от 44 -годишен мъж за това, че от строителен обект, разположен на поморийската улица „Панайот Волов“, му е извършена кражба на чантичка, съдържаща лични документи и вещи, дебитни карти, мобилен телефон и сумата от 30 лева. В резултат на бързите полицейски действия е установен и задържан за срок от 24 часа извършителят на деянието, съобщават от пресцентъра на полицията. Това е криминално проявеният Зейнел Ю., 17 -годишен от Поморие, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи. По случая е образувано бързо полицейско производство.

2 Отзиви

  1. Съвестен гражданин на общ.Поморие

    Този краде от 5 години насам.За тези 5 години всеки месец пишете че са го хванали и дотам.Защо този пикльо е навънка , след като извършва кражба след кражба???? КЪДЕ СА ВЛАСТИТЕ , ОСВЕН ДА СТОИМ И ДА ЧАКАМЕ ДА НИ ОБИРАТ???

    ПРАВЕТЕ КАКВОТО ПРАВИТЕ , ЗАЩОТО ДО 2-3 ГОДИНИ ИДВАТ НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ (МЛАДИ,АМБИЦИОЗНИ,ЧЕСТНИ).

  2. До 3 години, млади хора няма да останат, и причина за това не е този крадец!
    И, да го затвориш зад решетките, това няма да спре многомилионните грабежи, които сътворяват Управленците, които си избираме, и които задлъжняват Нас, "гражданите", и техните поколения!
    Съвестта няма нищо общо с действителността!