Община Поморие обяви конкурс на тема „Най-чудат предмет от почистването”

Във връзка с кампанията „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН!”, която ще се проведе на 20.04.2013г, Община Поморие обявава конкурс на тема „Най-чудат предмет от почистването”.

Желаещите да участват в конкурса е необходимо да изпратят снимка на най-чудатия отпадък, който са намерили по време на почистванетона
e-mail: ekologia@pomorie.org, заедно с трите имена, години и кратко описание на мястото където е открит предмета. Победителите ще бъдат обявени на 23.04.2013г., а 30-те участника с най-впечатляващи снимки ще получат награди.

Нека покажем най-странните, най-чудатите и впечатляващи боклуци, с които тровим страната си. Да се посмеем, но и се замислим какво оставяме в наследство на подрастващите.

Инициативата на Община Поморие има за цел да мотивира и привлече колкото е възможно повече граждани от общината в подкрепа на кампанията „Да изчистим България за един ден”, като част от глобалната инициатива, в която стотици милиони доброволци ще чистят държавите си.

За контакти и въпроси се обръщайте към отдел „УТООС” , Община Поморие, стая 22 , тел.0596/2 59 10.

 

3 Отзиви

  1. Бареков

    Община Поморие да си чисти сама нали за това плаштаме данаци ма маи повече начaлници назначихме отколкото трябва

  2. zainteresovan

    Да намерим един политик,депутат и да го снимаме:)

  3. Алексиев е най-големият боклук и на 20 април трябва да се изчисти.Какво ще ми прави конкурсчета за разни предмети а не отиде да види до къде докара Поморие и поморийските улици.Около болницата е кочина все едно стадо прасета е минала и се е изсрала там.Пълно с кал и камиони които разнасят кал и прахоляк.Не се наядоха тези боклуци и продължават със строежите дори и общинските полицайчета пратени там от Алексиев вдигат рамене и само повтарят-”правим каквото можем”.Аланкоолу това да не ти е бащиния че не можете да им треснете по един акт за 1000-2000 лева на камион да се научат да спазват чистотата и правилника в тази скапана община.Строежа на пътя към музея на солта и от брандтекс до сфетофара е доникъде.Все едно са бомбандирали Поморие през втората световна война а около плажа от софарма до балнео-хотела е пълно с боклуци все едно е минало цунамито от Япония.Алексиев взимай се в ръце и стига кра народна пара.Не стига,че Поморие е един от най-скъпите градове с данъчна ставка ами и грам чистота няма по улицитеКал,мръсотия,прахоляк и тежки машини разбиват пътната настилка.ДОКОГА ТАКА АЛЕКСИЕВ