Петя Димитрова от Поморие има спешна нужда от подкрепа

Продължава кампанията в помощ на Петя Димитрова от Поморие. Тя е млада майка, която от няколко години се бори с тежка болест. След кратък период на подобрение, изследванията показват, че Петя има метастази в черния дроб и коремната област, а поради ниския си имунитет, жената е застигната и от вирус, който допълнително влошава състоянието ѝ.

При инициирането на дарителската сметка в края на месец май беше събрана сумата от 4000 лв, но тя е крайно недостатъчна, за да се осигури адекватно лечение. В момента Петя е настанена в бургаска болница и отново ѝ се прилага терапия с учестено вливане на живителни лекарства. Не е ясно колко дълго ще продължат вливките, но семейството на младата жена се надява на чудо и на повече човешка подкрепа, защото сумата, необходима за лечение, е непосилна за близките на Петя. Момченцето ѝ Боби е първокласник и всеки ден се моли за мама, с надеждата, че ще посрещнат най-светлите празници заедно.

Нека всеки, който има възможност да отдели поне мъничко от бюджета си, за да помогне на семейството в този труден момент.

Дарителска сметка: BG70FINV91501317383996
BIC: FINVBGSF
Банка: Първа инвестиционна банка АД
Титуляр: Петя Димитрова Димитрова