Подаръци получи първото бебе на Поморие за 2019 г.

Кметът Иван Алексиев поздрави семейството на Теодор – първото бебе, родено в Поморие за новата 2019 г. Детето получи парични и предметни подаръци, осигурени от Община Поморие. Част от тях бяха поднесени от управителя на МБАЛ – Поморие д-р Женя Караилиева още при изписването, а останалата част връчи лично кметът Иван Алексиев, съобщават от пресцентъра на Община Поморие.

Малкият Теодор е  висок 48 см, тежи 3390 г. и проплака рано сутринта на 1 януари в Акушеро-гинекологично отделение на МБАЛ-Поморие. Той е втората рожба на щастливите родители Теодора и Валентин Георгиеви, които имат по-голяма дъщеричка.

„Роден като първенец в началото на 2019 г., нека малкият Теодор винаги да бъде пръв, да постига много успехи, да расте силен и здрав, за радост и гордост на мама и тате“- с тези думи кметът Иван Алексиев днес посрещна  в кабинета си усмихнатия татко -отец Вальо, който днес е и  рожденик.

Валентин Георгиев, който е свещенослужител в храмовете на Александрово, Порой и още няколко местни села изрази своята признателност и към Община Поморие, и към екипа на АГ – отделението, работил всеотдайно в новогодишната нощ: „От името на цялото ни семейство желая  да изразя пред Вас най-сърдечни благодарности към д-р Иван Илиев, Капка Даскалова и Костадинка Алексиева, на д-р Матей Попов и акушерката Иванка Колева. Именно на тяхното високо професионално ниво и изключително нравствено отношение ние дължим щастието да се радваме на нашата втора рожба – Теодор”.