Приемни дни на депутатите от ГЕРБ

И този понеделник (24 юни) народните представители от ГЕРБ-Бургас ще имат приемни за граждани, които ще се състоят в офисите на партията на територията на областта.

В централата на ул. „Конт Андрованти” в Бургас, от 9,30 ч., с граждани ще се среща Иван Вълков. Приемният ден в общинския център ще продължи Снежина Маджарова от 11.00 ч.

От 10.00 ч. Семир Абу Мелих ще има приемна в Руен, а д-р Галина Милева ще бъде в офиса на ГЕРБ-Айтос от 14.00 ч.

През тази седмица, депутатите, които напуснаха пленарните заседания в парламента проведоха десетки срещи с хора от региона.

В Средец Ивелина Василева дискутира заедно със земеделски производители актуалните им проблеми. Те настояват за финансиране на генофонда, което реално е записано в програмата на ГЕРБ. Хората настояват и за специални мерки и помощи за подпомагане на полу-планинските села, които попадат на територията на НАТУРА.

Ивелина Василева разговаря и с директора на МБАЛ-Средец д-р Въльо Комнев, с когото обсъдиха възможностите за още по-бърз достъп за качествена здравна помощ за местните жители.

Д-р Галина Милева традиционно разговаря с поморийци в офиса на партията в морския град. Иван Вълков проведе срещи в Приморско, а Семир Абу Мелих в Сунгурларе. Там хората имаха конкретни питания относно кандидатстване по европейски програми, както и коментираха и липсата на адекватни такива в тяхната община. Беше засегнат и въпроса за проектираните две бетонни стени до реката в с. Дубровник.

Снежина Маджарова проведе приемен ден в Карнобат, като най-често поставяните въпроси бяха свързани с поземлени отношения.