Програмата на Поморие за Великден

Тракийско дружество „Одринска епопея“ отново подготвя атрактивна изложба базар на обредни хлябове „На Великден заедно”, организирана със съдействието на Община Поморие. Програмата за светлия християнски празник Великден на 05.05.2024 г. /неделя/ ще започне в 10.00 часа, в градинката пред ресторант „Свети Георги”. Именно там публиката ще има възможност да се наслади на изложените вкусни козунаци и ръчно обагрени яйца, но и на музикалния поздрав, подготвен от певческа група „Тракийка“ и приятели.

От 11.00 часа на площада пред НЧ „Просвета 1888” ще се извият и шарените Великденски хорà. Превърналото се в традиция надиграване ще събере на едно място Детски фолклорен танцов ансамбъл „Раковина“ и Клуб по народни танци „Раковина” с ръководители Владимир Данаилов и Биляна Данаилова, както и Танцов клуб „Чайка”, ръководен от Лиляна Христова и Велиана Дачева. Веселото надиграване се организира от ЦПЛР – ОДК Поморие, КНТ „Раковина“ и от Община Поморие. В празничната забава на площада могат да се включат всички жители и гости на града.

По-късно, на откритата сцена в кв. Свети Георги от 19.30 часа певицата Михаела Маринова ще изнесе концерт и ще забавлява аудиторията с най-новите си хитове. Преди и след Михаела Маринова музика ще пуска популярният DJ Marti G.

Вижте пълната програма за 05.05.2024 г. /неделя/:

– 10:00 часа – Изложба базар на Тракийско дружество „Одринска епопея“и Музикален поздрав от певческа група „Тракийка“Място на провеждане: Градинката пред ресторант „Свети Георги”, гр. Поморие

– 11:00 часа – Начало на Великденските хорà дават ЦПЛР – ОДК Поморие, КНТ „Раковина“
Място на провеждане: площад „Св.св. Кирил и Методий”

– 18:30 часа – Дискотека с DJ Marti G
Място на провеждане: открита сцена пред НЧ „Светлина 1939“

– 19:30 часа – Концерт на Михаела Маринова
Място на провеждане: открита сцена пред НЧ „Светлина 1939“

Във връзка с провеждането на празника, движението и престоя на МПС и ППС на централен площад „Св.св. Кирил и Методий” ще бъде временно ограничено на 05.05.2024 г. /неделя/ от 08.00 ч. до 14.00 часа.  Молим жителите и гостите на Поморие да НЕ ПАРКИРАТ автомобилите си на площада.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *