Пътни инциденти в Бургаско

За пътните инциденти в Бургаско станали на 25.11. съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас

На 25.11.т.г. около 13.50 ч. на пътя Шумен – Карнобат, км. 56+200 / в района на Ришкия проход/, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост в района на десен завой, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се на пътното платно, влекач «Мерцедес» с полуремарке, с ямболска регистрация, управляван от 51- годишен мъж от Ямбол, който с охлузвания  по тялото, е получил медицинска помощ и е освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

На 25.11.т.г. около 17.43 ч. по пътя Бургас – Средец, км. 85+1 в посока Средец, л.а. «Волво В 70», с бургаска регистрация, управляван от 49 -годишен бургазлия, поради движение с несъобразена с видимостта и интензивността на трафика скорост, блъска спрелия в колона л.а. «Форд Фокус», с бургаска регистрация, управляван от 37 -годишен мъж от Средец. От ПТП пострадала пътуващата в л.а. «Волво» 71 -годишна пътничка / майка на водача/, която с фрактура на лявата предмишница, е настанена за лечение в ортопедично отделение на «Бургас мед», без опасност за живота.

На 25.11.т.г. около 18.15 ч. на пътния възел в района преди отбивката за магазин «Мастерхаус» в Приморско възниква пътен инцидент между : лек автомобил «Шкода Октавия», с бургаска регистрация, управляван от 66 -годишен мъж от Приморско и лек автомобил «Ауди А 4 Авант», с бургаска регистрация управляван от 45- годишен бургазлия. Причини за ПТП : водачът на л.а. «Шкода» при включване в трафика от пътния възел към пътя Приморско – Ясна поляна, не спира на пътен знак «СТОП» и навлизайки на пътя, блъска странично движещия се по път с предимство л.а. «Ауди». От пътния инцидент пострадал водачът на л.а. «Ауди», който е оставен за наблюдение с болка в областта на главата в болница «Сърце и мозък» – Бургас.

На 25.11.т.г. около 21.52 ч. по пътя Средец – Бургас, км. 70 в посока Бургас, поради загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, излизайки извън пътното платно, лек автомобил «БМВ 320 D“, с бургаска регистрация, управляван от 18- годишен младеж от Средец, който с охлузвания по главата, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение.