Търсят вандалите, счупили бариерата за затваряне на ул. “Крайбрежна” в Поморие

Късно снощи (06.07.2023 г.) вандали счупиха бариерата пред хотел „Sunny Bay“, която от днес трябваше да ограничи движението на автомобили по улица „Крайбрежна“ в Поморие. Поради тази причина затварянето ще се забави още няколко дни, до подмяната на повредения елемент с нов.

„Днес бариерата трябваше да заработи, но за съжаление на хората в района това няма да се случи. Поръчали сме новата част, за да поправим счупеното, подали сме сигнал до органите на МВР и преглеждаме камерите. Извършителите ще бъдат открити. Жалкото обаче е, че подобни вандалски прояви нарушават спокойствието на всички, живеещи, движещи се и работещи на една от най-натоварените улици през лятото. За да имаме един спокоен и уреден град с успешен туристически сезон, трябва всички ние да положим усилия, да пазим направеното и да бъдем безкомпромисни към хулигански прояви от всякакъв тип.“, категоричен бе кметът Иван Алексиев.

Пропускателният режим на движение на ул. „Крайбрежна“ бе въведен, за да може в разгара на сезона да се осигури безопасността и удобството за всички живущи, туристи и търговци там.