Шофирали след употреба на алкохол и наркотици през почивните дни

За шофирали след употреба на алкохол и наркотици през почивните дни на територията на община Поморие съобщават от ОД на МВР-Бургас:

На 03.05.т.г. около 00.01 ч. в с. Гълъбец, общ. Поморие, служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка лек автомобил «Форд Галакси», с шуменска регистрация, управляван от 29 -годишен мъж от с. Гълъбец, като установили, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.74 промила. Водачът отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет.

На 04.05.т.г. около 12.50 ч. на пътя Бургас – Поморие, в близост до  бензиностанция «Дега» за проверка е спрян лек автомобил «Пежо 206», с варненска регистрация, управляван от 40 -годишен мъж, като е установено, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2,29 промила. Водачът е задържан за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет.

На 05.05.т.г. около 05.20 ч. в Каблешково служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка лек автомобил «Фолксваген Шаран», с бургаска регистрация, управляван от 55 -годишен мъж от Каблешково, като установили, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.85 промила. Водачът отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет.

На 05.05.т.г. около 21.25 ч. на поморийската улица «Княз Борис I» служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка лек автомобил «Мерцедес Р 350», с бургаска регистрация, управляван от 37 -годишен помориец, като установили, че същият шофира след употреба на наркотични или упойващи вещества / амфетамин и метамфетамин/. Водачът е задържан със заповед за срок до 24 часа, а автомобила е иззет по надлежния ред.

Работата по случаите продължава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *