Ансамбълът ни по художествена гимнастика на възстановителен лагер в Поморие

Ансамбълът ни по художествена гимнастика в момента е на възстановителен лагер в Поморие след успехите, които постигна на Световното в Италия.

„В Поморие момичетата правят възстановителни процедури, за да могат да релаксират след огромното натоварване през годината. Това е част от нашата програма. След толкова месеци труд, сме изключително доволни от свършената работа”, заяви  пред Нова тв треньорът на националния ансамбъл по художествена гимнастика Весела Димитрова.

Българските грации имат задължителни процедури по калолечение, рехабилитация и физиотерапия. Остава им време и да отскочат до плажа. Те релаксират още и в уникалния за страната ни закрит солен плувен басейн  в Грандхотел Поморие.
„Правят всички видове процедури, възстановяват се там, където имаме травми и болежки. Всичко върви по програма, назначена от лекарски екип”, споделя треньорът им Весела Димитрова.След възстановителния лагер в Поморие, ансамбълът по художествена гимнастика започва да тренира за следващото Световно първенство по художествена гимнастика, на което домакин ще бъде България.