Атанас Джамбазов в Коледното бойно шоу в зала „Младост” на 27 декември

Atanas Djambazov-1

Най-голямата българска верига „Максфайт” ще изпрати годината с коледна Гала вечер в Бургас с многообразие от стилове и зрелище. 37-то бойно шоу на „Максфайт” ще включи срещи по ММА, кик бокс, професионален бокс, демонстрации по карате киокушин и автентично кунг фу.
На професионалния ринг феновете ще видят бронзовия медалист от Световното първенство по бойно самбо от Мароко и боец с богат опит в смесените боеве Атанас Джамбазов от Поморие. В кулминацията на вечерта зрелищният помориец ще има за съперник шампион от Румъния. На ринга се очаква да се качи и наследникът на олимпиският шампион по борба Никола Станчев – бургазлията Георги Стоянов.
Единственият боксов мач от Гала вечерта пък е с участието на бургаското острие Филип Филипов. Бившият кик боксьор вече записа една победа в професионалния бокс и заяви, че е начертал своето бъдеще в професионалния спорт. Сред демонстрациите по източни бойни изкуства в спортна зала „Младост” пък се очаква да се представят европейски и световни шампиони по ушу.