Двама мъже са се удавили в неделния ден

Двама мъже са се удавили във вчерашния ден. Единият мъж е руски гражданин на 56 год. и е намерен на плажната ивица в Слънчев бряг, а другият мъж е 45-годишен българин и е открит в района на залив Ахтото, край Ахтопол.

Съобщението от пресцентъра на полицията гласи, че на 16.08.т.г.  в морето край плажната ивица в района на казино «Платинум» в Слънчев бряг е открит удавен руския турист Л.Л., 56- годишен, отседнал в хотел «Леон» в курортния комплекс. Тялото на Л.Л. е откарано за аутопсия в Катедра «Съдебна медицина» при МБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.
На 16.08.т.г. около 19.00 ч. в Районно управление – Царево е получено съобщение за това, че в района на залив «Ахтото», разположен край Ахтопол, е забелязано тялото на удавен мъж . Установено е, че това е  54- годишният П.Я. от Казанлък. Предвид труднодостъпния терен на местността, където е открито тялото на П.Я., трупът е изваден от Граничен полицейски кораб – 511 при Регионална дирекция «Гранична полиция» – Бургас и откаран за аутопсия в Катедра «Съдебна медицина» при МБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Царево.