Златни медали за състезатели на Клуб по спортни танци “Блясък”-Поморие

На 13.12.2015г. в град Бургас се проведе традиционният Национален турнир по спортни танци, организиран от Българска федерация по спортни танци и Клуб по спортни танци “Нефтохимик 78”. В последния за тази година турнир от Държавния спортен календар на Българска федерация по спортни танци Клуб по спортни танци “Блясък” се представи с две от танцовите си двойки Мария Дианова и Атанас Маринов и Мария Димитрова и Николай Димитров, с треньор Веселин Тодоров. В турнира за първи път участва новосформираната двойка Мария Дианова и Атанас Маринов, които безапелационно завоюваха златните медали и се качиха на почетната стълбичка. Наско и Мария участваха и в турнира за Купа “Нефтохимик 78”, като за радост на всички победиха двойки от по-висок клас и се класираха на финал. Успешно се представи и другата танцова двойка на клуба Николай и Мария Димитрови, на които малко не достигна, за да се класират на финал и заеха 7 място в клас 11Е. В турнира за Купа “Нефтохимик 78” се класираха на 9 място в стандартната програма.

Децата от Клуб по спортни танци “Блясък” ще участват на 18.12.2015г. в организирания от Община Поморие Коледен концерт, съвместно с децата от ОДЗ Детелина.

Ръководството и членовете на Клуб по спортни танци “Блясък”  пожелават весело посрещане на Коледните и Новогодишните празници!

blyasak