Извършителят на кражба от 350 лв. от магазин в Ахелой е 27-годишен мъж от Поморие

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление «Полиция» – Поморие по отношение взломната кражба на сумата от 350 лв., осъществена на 07/08.11.т.г. от частен магазин в Ахелой, е установен извършителят на деянието. Това е  27-годишният П.М. от Поморие, който направил пълни самопризнания и е задържан за срок от 24 часа.

От пресцентъра на полицията съобщават още:

На 21.11.т.г. служители от Районно управление «Полиция» – Поморие по сигнал на служители от Районно управление «Полиция» – Руен извършили претърсване в дома на криминално проявения О.О., 39-годишен, разположен на ул. «Рила» в с. Гълъбец, като намерили и иззели четири станиолени пликчета със суха тревна маса  /марихуана/. О.О. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление «Полиция» – Руен по отношение кражбата на мобилен телефон, собственост на 39- годишна жена от с. Вресово, осъществена на 21.11.т.г., е установен извършителят на деянието. Това е криминално проявеният О.О. от с. Гълъбец, общ. Поморие. Работата по случая продължава.

На 22.11.т.г. около 23.00 ч. в с. Гълъбец, общ. Поморие, служители от Районно управление «Полиция» – Поморие спрели за полицейска проверка л.а. «Опел Калибра», с бургаска регистрация, управляван от криминално проявения А.П., 22 годишен от с. Бата, общ. Поморие, с когото се придвижвали и криминално проявеният С.П., 28-годишен от с. Гълъбец и Н.Р., 19- годишен от Поморие. При извършения личен обиск в А.П. са открити две полиетиленови пликчета / единият със суха зелена тревна маса /марихуана/ и бяло прахообразно вещество /чийто произход е в процес на изясняване/. По случая е образувано бързо полицейско производство.