Какво предстои на 4-ти април в Поморие?

11.00 часа, НЧ “Светлина 1939″ – Бисери от поморийския бряг”

Тази година в детския конкурс за изпълнение на българска популярна песен ще участват над 30 индивидуални изпълнители, разделени в 4 възрастови групи. Журито е в следния състав: Сефан Диомов – композитор, Йорданка Туджарова- музикален педагог и Пейо Пантелеев – поет

17:00 часа, Стадион Поморие, ОФК „Поморие” – ФК „Марица”
Мъжкият отбор на ОФК „Поморие” ще играе срещу ФК „Марица” Пловдив в среща от първенството на Югоизточна “В” група. Победата на домакините просто е задължителна, ако от следващия сезон ще играят в “Б” група. Гостите дълго време през есента бяха водачи в класирането на групата, а в момента се намират на трето място във временното класиране.

18.00 часа, НЧ “Просвета 1888” – Демонстрации на клубове по различни японски бойни изкуства от цялата страна.
Община Поморие за трета поредна година ще потопи своите жители и гости в мистичната атмосфера на древните японски традиции. В дните от 3-ти до 5-и април 2015 г. градът отново е домакин на Международния семинар по традиционно джу – джицу и Международната будо гала по традиционни бойни изкуства.
В събота (4.04.) от 18:00 часа в залата на НЧ „Просвета 1888” ще имате възможността да станете свидетели на изпълнението на „последния самурай” – президентът на Световната джу-джицу и кобудо организация шике Джакомо Спартако Бертолети.
В демонстрациите ще се включат клубове по различни японски бойни изкуства от цялата страна. Участие ще вземат и децата от Айкидо клуб – Поморие, които всяка година впечатляват шиханите с добрата си подготовка и умения.

19.00 часа, Здравница „Санмарина”, – “Нощно ателие на живо”

За четвърта поредна година художниците от Поморие организират „Нощно ателие на живо”.
Всеки, който има желание за творчество и да види нещо ново, нещо различно, е добре дошъл на 4 април 2015 г. от 19.00 часа, съобщават организаторите на “Нощното ателие на живо” в Поморие.
Участници: Нели Тодорова, Георги Скумов, Жоро Димитров, Милена Златарова, Ина, Таня Милева, Деница Жекова, Йоанна Тодорова, Мариана Кехайова, Кирил Димитров, Албена Попова, Мехмед Сали, Радостин Бонев, Дарина Гильова, Николай Славов, Стефка Стоянова, Нина Бинчева и др.