Комедията „Перфектният домакин“ на 14 август в Поморие

Комедията „Перфектният домакин“ на 14 август, от 20.00 ч в НЧ „Просвета 1888“ гр.Поморие е с участието на Ирини Жамбонас, Елена Атанасова , Петър Калчев и Явор Борисов.
Перфектна лятна вечер, с перфектни домакини и перфектни гости. Какво толкова може да се обърка? Всичко, щом Меркурий е ретрограден. И нищо, ако спрем да се съпротивляваме и признаем, че в целия абсурд на ситуацията, все пак можем да си позволим и да се забавляваме.

В главните роли са талантливите актьори Ирини Жамбонас и Елена Атанасова, известни със способността си да вдъхнат живот на своите герои както чрез комедия, така и чрез драма. Петър Калчев и Явор Борисов допълват актьорският състав, всеки от които носи своя уникален чар и комедиен момент.Режисирана от самата Лиза Шопова, която се доказа като виден съвременен драматург, публиката е въвлечена в свят, където добре обмислен план бързо се превръща в хаос.

Музикалният съпровод на Петя Диманова добавя допълнителен слой към изживяването, създавайки атмосфера, която балансира класическото с модерното. Анелия Райкова, художник на постановката, е отговорна за визуалния дизайн, който несъмнено подобрява комедийния тон на пиесата. Сценографията и костюмите са внимателно изработени, за да подчертаят характеристиките на героите и да подобрят цялостната комедийна атмосфера. „Перфектният домакин“ обещава една незабравима вечер, пълна със смях и забавление.

Публиката е поканена да стане свидетел на това как животът може да бъде едновременно непредсказуем и абсурден. Не пропускайте това преживяване, изпълнено с много хумор, изненади и смях!

Билети се продават на касата на Читалището !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *