Криминална хроника

На 02.10.т.г. около 21.00 ч. в района кв. «Св. Георги» в Поморие, на ул. «Димо Хаджидимов» пред дом №9, служители от Районно управление – Поморие извършили проверка на криминално проявения Л.Н., 21- годишен от Поморие, като намерили и иззели станиол с бяло кристалообразно вещество, за чийто произход е назначен допълнителен химичен анализ. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Поморие.

На 03.10.т.г. в Районно управление – Поморие е образувано бързо полицейско производство срещу 54- годишния С.М. от с. Дъбник, общ. Поморие за това, че около 16.00 ч. в селото управлявал л.а. «Опел Вектра», с бургаска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация – 2,81 промила.

На 05.10.т.г. в Пето Районно управление – Бургас е образувано бързо полицейско производство срещу 49 -годишния В.М. от Каблешково за това, че около 01.45 ч. на същата дата в района на ул. «Никола Петков» в к-с «Изгрев» шофирал лек автомобил «Мерцедес Вито 110 Д», с бургаска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация – 2,18 промила.