Лекоатлетите на „Европул Бургас“ спечелиха 11 медала на Държавното първенство

С общо 11 медала приключиха участието си в Държавното първенство по лека атлетика за юноши младша и старша възраст в Сливен състезателите на „Европул Бургас“

14 год. Павлина Стоянова  спечели два бронзови медала в стартовете на 400 м. гладко бягане и на 400 м. с препятствия срещу съперничките си до 16 год. възраст.

Йоана Томова спечели два бронзови медала на „висок скок“ в две възрастови групи с много добър личен резултат.

За пръв път състезател на „Европул Бургас“ донесе медал от Държавно първенство в дисциплината „многобой“. Гергана Сукнарова заслужи трето място при девойките старша възраст с личен резултат.

И Татяна Дячкова се качи на почетната стълбица, за да вземе своя бронзов медал от състезанията по бягане на 800 м.

14 год. Виктория Димитрова впечатли изключително съотборници и съперници с представянето си на многобой в групата на 18 год. При много силна конкуренция Виктория спечели бронзов медал.

За първи път от много години насам момчетата от щафетата 4х400 м. донесоха медал в Бургас. Отличието, което заслужиха момчетата от „Европул“ съшо беше бронзово.

Ръководството на клуба и старши треньорът Петър Райков са изключително доволни от представянето на своите възпитаници, защото всички лекоатлети успяха да постигнат високи лични резултати и да се класират за финалите.