„Молитва за дявола“ с участието на Дебора Жечева тръгва по кината

Филмът „Молитва за дявола“  с участието на Дебора Жечева  от Поморие тръгва днес по кината. Това е последният филм на Бен Крос и в него нашето момиче има важна роля. Тя се превъплъщава в главната героиня Сестра Ан, изиграна от актрисата Джаклин Байрес, но като дете. Екранна майка на Дебора е българската актриса Койна Русева.

„В американската продукция си партнирах с Койна Русева в главната роля. 14 часа снимахме. В края на снимачния ден ме заведоха в една тъмна стая. Казаха ми, че там ще се снима друга сцена. Светнаха лампите обаче и целият екип започна да ми ръкопляска. Всички дойдоха и ме поздравиха. Бях много щастлива“, добавя актрисата от Поморие.

Дебора Жечева, която е ученичка в 7 “в” клас на СУ „Иван Вазов“ в Поморие и  част от Детска Театрална формация „Светулка” към НЧ „Светлина 1939“-Поморие, е позната на зрителите и от българския забавен сериал „All Inclusive“, в ролята на Стефани. Те бe избрана чрез кастинг да бъде част от екипа на редицата известни български актьори, сред които Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Явор Борисов, Алекс Иванов и други.

Само на 12 години е  Дебора, но вече се е снимала и в три холивудски продукции и то със звезди като Арнолд Шварценегер, Дейвид Хаселхоф и Майкъл Фасбендер. Поморийското момиче е избрано за продукцията след сериозен кастинг.

Анонс на хоръра „Молитва за дявола“:

В отговор на растящия брой демонични обсебвания, католическата църква отново отваря вратите на училищата си, за да обучава свещениците в ритуала на екзорсизма. На това духовно бойно поле изгрява таланта на един нетипичен воин – младата монахиня, сестра Ан (Жаклин Байърс). Въпреки че на монахините им е забранено да извършват екзорсизъм, един професор (Колин Салмън) вижда таланта ѝ и се съгласява да я обучава. Озовала се на своеобразната фронтова линия заедно със своя състудент отец Данте (Крисчън Наваро), сестра Ан се изправя в битка за душата на младо момиче, за което вярва, че е обладано от същия демон, който е тормозил и собствената ѝ майка, и скоро открива, че Дяволът я е отвел точно там, където той  желае… и има планове за нея.

Участват: Вирджиния Медсън, Жаклин Байърс, Колин Салмън, Крисчън Наваро, Нилълъс Ралф, Бен Крос, Велизар Бинев, Койна Русева, Дебора Жечева и др.

Реоисьор: Даниел Стам

Филмът не се препоръчва на лица под 16 г.