Насладете се на феерията от красота, талант и грация! (видео)

dsc03801

Насладете се на феерията  от красота, талант и грация! Танцовият спектакъл “Вечерта на шоу програмите”, организиран от КСТ”Поморие”, е подготвен специално за публиката на морския град в навечерието на Коледа.

dsc03807

Час преди да започне танцувалното шоу треньорът и хореограф на клуба Никола Абрашев покани в спортния комплекс (бивш Пансионат) кметът Иван Алексиев, експертът по спортни дейности Аделина Чолева, изп. директор на “Гранд хотел Поморие” Бисерка Хънкова, Галя Ганчева – директор на транспортната фирма „Перота” на едно различно за въображението представяне на част от обновената танцувална зала. Някои от най-добрите танцьори демонстрираха своите танцувални умения пред присъстващите, които останаха приятно изненадани от миниспектакъла. Техните лица са изобразени по стените на залата, смесени  с красиви пейзажи от Поморие.

https://www.facebook.com/RadioMilena/videos/1186400354779149/

dsc03803

По-късно в театралната зала на читалище “Просвета 1888”  участие взеха шампиони, вицешампиони, финалисти на държавни и международни турнири.
В програмата се включиха състезатели от Варна, Стара Загора, Сливен, Слънчев Бряг, Свети Влас, Несебър, Поморие и децата от ДГ „Веселушко” и ДГ „Детелина”.

 

(Забележка: Поради техническа грешка във видеообработката са изписани неправилно участниците в последните 4 танцови изпълнения.)