На 10 септември обществено обсъждане по проекта за терен „Капката“

Кметът Иван Алексиев кани на среща жителите на град Поморие за представяне и обществено обсъждане на Проект за изменение на подробен устройствен план – План за регулация и застрояване /ПУП-ПРЗ/ за УПИ І, отреден – „за озеленяване“, кв. 240, по плана на гр. Поморие, ПИ с идентификатор 57491.501.417 по КК на гр. Поморие, известен още като „Капката“.

Присъственото обществено обсъждане ще се проведе на 10.09.2024 г. от 18.00 часа в сградата на Градска художествената галерия „Дечко Стоев“.

Проектът за изменение на подробен устройствен план, предмет на общественото обсъждане е на разположение в стая № 26 в сградата на Община Поморие. Писмени становища по проекта се приемат в Центъра за административно обслужване на граждани на адрес: ул. „Солна” № 5 в 14-дневен срок от датата на представяне на проекта. Становища, постъпили след определения срок, не се приемат. Същите могат да съдържат общ коментар, конкретни мотиви и предложения.

За приключване на общественото обсъждане на 24.09.2024 г. от 14.00 часа в сградата на Община Поморие на адрес: ул. „Солна” № 5, в зала № 2 ще се проведе обществена дискусия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *